• +40753 17 17 17
  • LIVRARE 24-48 ORE

Ileana Badiu și experiența cu Dr. SLIM

2 kg în minus cu Ileana Badiu | Despre Dr. SLIM

Ileana Badiu ne-a obișnuit de fiecare dată cu o prezență impecabilă atât în fața micilor ecrane, cât și în viața de zi cu zi. Fostul model ne impresionează cu sinceritatea și transparența pe care o oferă în mediul virtual. Uneori este greu de crezut că în spatele zâmbetului afișat se află probleme și nemulțumiri comune, pe care Ileana nu ezită să le transmită urmăritorilor de pe rețelele sociale. 

În această perioadă, din cauza unui stil de viață mai dezechilibrat și din cauza lipsei activității sportive, Ileana s-a îngrășat 4 kilograme. Prin urmare, ne-a povestit despre parcursul alături de Dr. SLIM, prin intermediul căruia „am slăbit 2 kg de care sunt mulțumită (din cele 4 pe care le am de slăbit).” 

Ceea ce a încântat-o pe Ileana a fost faptul că, spre deosebire de alte pastile de slăbit existente pe piață, Dr. SLIM reglează apetitul.

„Cea mai dificilă parte a unei diete este faptul că ți-e foame, orice dietă înseamnă abstinență de la anumite alimente”.

De asemenea, un factor important pe care Ileana l-a luat în considerare este cel reprezentat de menținerea unui ritm cardiac normal. Datorită componentelor naturale, Dr. SLIM nu produce palpitații, dificultăți în respirație sau tulburări de ritm cardiac.

Dr. SLIM nu este o pastilă „minune” de slăbit, iar Ileana a înțeles acest lucru, facilitând procesul de pierdere în greutate printr-o dietă echilibrată.

„În urma terapiei cu aceste pastile, concluziile pentru mine sunt că am o stare foarte bună, de obicei când țin diete nu am o stare bună, (…) nu-mi este foame și atunci pot ține o dietă echilibrată sau limitată”.

Acest suport în dietă contribuie la:

  • înlăturarea senzației de foame, conferind o senzație plăcută de sațietate;

  • eliminarea progresivă a surplusului de lipide din celule;

  • combaterea irascibilității și apatiei din timpul dietelor restrictive caloric;

  • eliminarea surplusului de apă din organism;

  • scăderea nivelul de colesterol „rău” sau colesterol LDL din sânge, precum și a nivelului trigliceridelor.


Dr. SLIM a ajutat-o pe Ileana Badiu și poate ajuta orice persoană care are curajul să accepte schimbarea. Tu ce mai aștepți?

LASA UN COMENTARIU

Toate comentariile sunt verificate inainte de a fi aprobate.


INAPOI SUS