TERMENI SI CONDITII

Înregistrarea şi comandarea produselor pe site-ul nostru implică acordul dumneavoastră cu termenii şi condiţiile de mai jos.

Informaţiile de pe site sunt furnizate de către SC Regenswiss Pharma Laboratoires Geneve A.G. pot fi folosite numai în scop informativ.

SC Regenswiss Pharma Laboratoires Geneve A.G. va asigura transmiterea documentelor însoţitoare firmei de curierat, dar nu poate fi răspunzătoare pentru eventualele întârzieri datorate firmelor de curierat.
Produsele se pot returna conform O.G. 130/2000, cap.1, art.4, pct. B, în ambalajul original, sigilat şi în aceeaşi stare în care au fost recepţionate, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire.Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

 

SC Regenswiss Pharma Laboratoires Geneve A.G. SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a livrării. Suma înapoiată nu va include cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, ambalaj rupt, desigilat sau conţinut lipsă.

Produsele achiziţionate care au depăşit termenul de 14 zile de la primire, nu mai pot fi returnate.

Cupoanele de reducere (denumite şi “vouchere”) sunt coduri care pot fi introduse pe site în timpul procesului de cumpărare, pentru a obţine o reducere fie procentuală, fie reprezentând o valoare fixă în RON.

SC Regenswiss Pharma Laboratoires Geneve A.G. îşi stabileşte propriile regulamente ale concursurilor, promoţiilor şi a altor evenimente pe care le organizează. Detaliile acestora vor fi publicate pe site şi vor fi aduse la cunoştinţă participanţilor.

INAPOI SUS