• +40753 17 17 17
  • LIVRARE 24-48 ORE

Despre calitatea noastra

Elveția este renumită pe plan internațional pentru inovație și leadership tehnologic.
Companiile de succes împărtășesc câteva credințe elvețiene tipice:

-diferențierea prin inovație

-standarde de calitate superioare.

Suntem mândri să spunem că Regenswiss impartaseste aceleasi valori .
Protejarea unui nivel ridicat de calitate de la idee la produs și conformitatea cu reglementările celor mai inalte standarde reprezintă un obiectiv fundamental al Regenswiss.
Am ales sa nu facem niciun fel de compromisuri, de la compozitie si calitate pana la aspect, plecand de la premisa ca parteneriatul in jurul caruia cladim structura identitatii noastre este cel cu clientul nostru, a carui satisfactie este cea mai graitoare validare a promisiunilor noastre livrate.

Despre misiunea noastra

Simplitatea are aceasta desavarsire, echilibru si claritate spre care tindem in diferite forme in viata noastra.

E un “statement” care intriga la atentie si perfectiune, nu lasa loc de dubii si de greseli si e cel mai greu de realizat.

Regenswiss Pharma Laboratoires Geneve, este o companie de sănătate și wellness, a carei misiune este de a ajuta oamenii să se bucure de viața în fiecare zi de lucrurile simple, pe care ni le dorim tot mai mult si le obtinem tot mai greu. Cum facem asta?  Investind în produse formulate cu cele mai benefice si rare  ingrediente naturale, cu actiune imediata asupra intregului organism , bazate pe dovezi tradiționale și cercetări științifice, care sa ajute sa obtinem starea si echilibrul necesar unei vieti calitative. Produsele noastre sunt gandite si elaborate astfel incat sa poata identifica cauzele dezechilibrelor din organism pana in cel mai fin detaliu si actiona in directia indepartarii acestora.

„Celebrate Life Every Day” este principiul fondator care ghidează modul în care ne deservim clienții.
Credem că sănătatea este cel mai important lucru din toată viața noastră. Acesta stă la baza tuturor coordonatelor care contează, cum ar fi: prietenia, familia, cariera și toate visele noastre. Tocmai de asta, punandu-ne in slujba sanatatii, ne punem in slujba celui ale caror nevoi conteaza cel mai mult pentru noi: OMUL !

INAPOI SUS