• +40753 17 17 17
  • LIVRARE 24-48 ORE
Compania noastră, „Regenswiss Pharma Laboratoires”,

Își trage numele și forța din combinarea inovației și a excelenței. „Regen” semnifică regenerare și renovare, iar adăugarea „Swiss” reflectă legăturile noastre profunde cu Elveția, cunoscută pentru standardele înalte de calitate și precizie.

Termenul „Laboratoires” nu a fost adăugat la întâmplare. Partenerii noștri în inovare, descoperirea ingredientelor și dezvoltarea formulelor au peste 30 de ani de experiență în domeniu, fapt ce validează și mai mult importanța și semnificația termenului.

Această colaborare cu parteneri de top ne permite să dezvoltăm produse care îndeplinesc și chiar depășesc cele mai riguroase standarde și certificări internaționale, cum ar fi ISO 9001, ISO 22000, Bunele Practici de Producție (GMP) și Bunele Practici de Igienă (GHP). Toate aceste certificări sunt mai mult decât simple reglementări pentru noi; ele sunt emblema dedicării, transparenței și angajamentului nostru profund față de clienți.

Ca fondatoare, am un parcurs academic și profesional multidisciplinar, cu studii în inginerie și drept, un master în asistență socială și un doctorat în curs în antreprenoriat feminin. Aceste studii diversificate îmi permit să abordez aspectele tehnice, legale, sociale și manageriale ale afacerii cu o perspectivă integrată și echilibrată, contribuind astfel la dezvoltarea unei companii solide și inovatoare. Înțelegerea profundă și cunoștințele acumulate pe parcursul studiilor mele se reflectă în fiecare aspect al activității „Regenswiss Pharma Laboratoires”, oferind un fundament solid pentru realizarea misiunii noastre.

Fiecare produs dezvoltat sub egida „Regenswiss Pharma Laboratoires” este rezultatul unui efort concertat, bazat pe cunoștințe solide, experiență vastă și un angajament neclintit față de excelență și inovație. Este o îmbinare armonioasă între știință de vârf, integritate și pasiune, care își propune să îmbunătățească sănătatea și calitatea vieții oamenilor din întreaga lume.”

Despre calitatea noastra

Elveția este renumită pe plan internațional pentru inovație și leadership tehnologic.
Companiile de succes împărtășesc câteva credințe elvețiene tipice:

-diferențierea prin inovație

-standarde de calitate superioare.

Suntem mândri să spunem că Regenswiss impartaseste aceleasi valori .
Protejarea unui nivel ridicat de calitate de la idee la produs și conformitatea cu reglementările celor mai inalte standarde reprezintă un obiectiv fundamental al Regenswiss.
Am ales sa nu facem niciun fel de compromisuri, de la compozitie si calitate pana la aspect, plecand de la premisa ca parteneriatul in jurul caruia cladim structura identitatii noastre este cel cu clientul nostru, a carui satisfactie este cea mai graitoare validare a promisiunilor noastre livrate.

Despre misiunea noastra

Simplitatea are aceasta desavarsire, echilibru si claritate spre care tindem in diferite forme in viata noastra.

E un “statement” care intriga la atentie si perfectiune, nu lasa loc de dubii si de greseli si e cel mai greu de realizat.

Regenswiss Pharma Laboratoires Geneve, este o companie de sănătate și wellness, a carei misiune este de a ajuta oamenii să se bucure de viața în fiecare zi de lucrurile simple, pe care ni le dorim tot mai mult si le obtinem tot mai greu. Cum facem asta?  Investind în produse formulate cu cele mai benefice si rare  ingrediente naturale, cu actiune imediata asupra intregului organism , bazate pe dovezi tradiționale și cercetări științifice, care sa ajute sa obtinem starea si echilibrul necesar unei vieti calitative. Produsele noastre sunt gandite si elaborate astfel incat sa poata identifica cauzele dezechilibrelor din organism pana in cel mai fin detaliu si actiona in directia indepartarii acestora.

„Celebrate Life Every Day” este principiul fondator care ghidează modul în care ne deservim clienții.
Credem că sănătatea este cel mai important lucru din toată viața noastră. Acesta stă la baza tuturor coordonatelor care contează, cum ar fi: prietenia, familia, cariera și toate visele noastre. Tocmai de asta, punandu-ne in slujba sanatatii, ne punem in slujba celui ale caror nevoi conteaza cel mai mult pentru noi: OMUL !

INAPOI SUS