• +40753 17 17 17
  • LIVRARE 24-48 ORE

Cum să îți întărești imunitatea în sezonul toamnă-iarnă și să previi virozele și gripa?

Odată cu schimbarea anotimpurilor, riscul de a suferi de viroze și gripă crește semnificativ. În această perioadă, imunitatea noastră poate să fie scăzută și, prin urmare, suntem predispusi  să ne îmbolnăvim. Pentru a preveni acest lucru, este esențial să luăm în considerare câteva măsuri de întărire a sistemului imunitar și să ne asigurăm că avem la dispoziție un produs de imunitate eficient.

Corpul nostru are complexe mecanisme de apărare împotriva virușilor și bacteriilor care ne invadează organismul, iar sistemul imunitar joacă un rol crucial în protejarea sănătății noastre. Toamna și în timpul iernii, acest sistem poate fi suprasolicitat din cauza temperaturilor scăzute și a umidității ridicate, ceea ce duce la apariția unor infecții respiratorii precum răceala, gripa sau virozele.

Ca și măsuri preventive, este important să acordăm o atenție sporită alimentației sănătoase, să facem exerciții fizice regulate și să ne asigurăm că beneficiem de un somn adecvat. Cu toate acestea, în multe cazuri, aceste măsuri nu sunt suficiente pentru a întări imunitatea noastră și a ne proteja în totalitate împotriva bolilor sezoniere.

Pentru a ne asigura că suntem bine protejați în fața atacului virușilor și bacteriilor, putem apela la suplimente alimentare care să ne sprijine sistemul imunitar. Există pe piață o gamă variată de produse de imunitate care conțin ingredientele cheie necesare pentru a ajuta organismul să lupte împotriva infecțiilor.
Este important să ținem cont de faptul că nu toate aceste produse sunt recomandate pentru orice persoana, in functie de alte diagnostice care pot exista la anumiti indivizi, medicatie pe care si-o administreaza etc si in aceste cazuri ar trebui să consultăm un specialist înainte de a le lua. Un medic sau farmacist ne poate ghida în alegerea unui produs potrivit pentru nevoile noastre individuale, ținând cont de sănătatea noastră și de eventualele alergii sau intoleranțe.

În concluzie, având în vedere imunitatea scăzută în perioada toamnă-iarnă , precum si cresterea cazurilor de afectiiuni respiratorii in aceasta perioada, va recomandam utilizarea ajutorului profesionist din partea unui supliment puternic in aceasta perioada.

Astfel de produse de imunitate sunt de obicei bogate în vitamine și minerale esențiale, cum ar fi vitamina C, vitamina D, zincul și seleniul. Aceste substanțe nutritive sunt cunoscute pentru efectul lor benefic asupra sistemului imunitar. De asemenea, produsele de imunitate pot conține și extracte din plante cu proprietăți imunostimulatoare,antivirale, antibacteriene, antiinflamatoare antioxidanti si antibiotice naturale pentru tractul respirator.
 
Un astfel de produs este Dr.Immunity, un complex imunitar UNIC  in lume, care prin administrarea unei doze pe zi (o cutie fiind suficienta pt 1 luna) iti asigura aportul necesar consolidarii imunitatii, prin:
 
  • SUPORT IMUNITAR IMEDIAT
  • FORMULA COMPUSA DIN CEI MAI PUTERNICI AGENTI: ANTIOXIDANTI, ANTI-INFLAMATORI, ANTI-INFECTIOSI, ANTIBACTERIENI SI ANTIHISTAMINICI
  • REDUCEREA INFLAMATIILE ACUTE SI CRONICE
  • AMELIORAREA SIMPTOMELOR AFECTIUNILOR APARATULUI RESPIRATOR
  • AJUTORUL LA DETENSIONAREA ARBORELUI BRONSIC CARE USUREAZA RESPIRATIA
    fiind compus din:
  • QUERCETINA  (200mg) un flavonoid, care poate contribui la blocarea activitatii enzimatice a 3CLpro si poate lupta, astfel, impotriva virusilor, conform studiului derulat de Instituto Aragonés de Ciencias de la Salud (IACS) din Zaragoza.

  • VITAMINA C  (1000mg) - un antioxidant puternic care intareste sistemul imunitar, protejand organismul de radicalii liberi daunatori.

  • VITAMINA D (2000UI)  - un nutrient solubil in grasimi, unul din cei 24 de micronutrienti esentiali pentru buna functionare a organismului care previne aparitia unor tulburări nervoase, slăbiciunea generală, ca și sensibilitatea la contractarea unor boli infecțioase.

  • ZINC (10mg) - un oligoelement mineral indispensabil organismului, datorita faptului ca este un element necesar in producerea celulelor T. Este deasemenea considerat un bun adjuvant in reducerea manifestarilor neplacute asociate racelii.

  • CIMBRISORUL (thymus serpyllum) (20 mg) - care actioneaza ca antiseptic al cailor respiratorii. Cunoscut fiind ca fiind unul din cele mai puternice antibiotice naturale, cimbrisorul are numeroase beneficii asupra organismului, pe langa faptul ca este un bun expectorant si antitusiv natural, ajutand la detensionarea arborelui bronsic si usurand respiratia, eficient in calmarea crizelor de astm, bronsite, gripe, viroze, tuse convulsive si tuberculoza.

  • OREGANO (20 mg) - o planta medicinala, extrem de eficienta in infectiile respiratorii datorita proprietatilor: antivirale, anti-infectioase si expectorante, dar si proprietatilor anti-inflamatorii oferite de beta-cariofilen (E-BCP-o substanta care inhiba inflamatiile)

  • ASTRAGALUS (20 mg)  - o planta medicinala extrem de complexa care are o actiune deosebita in protejarea si intarirea sistemului imunitar dat fiind faptul ca: stimuleaza limfocitele T şi celulele “ucigase naturale” NK, mareste productia de imunoglobuline (IgA, IgG). Este utilizata in: gripa, infectii ale tractului respirator, hipertensiune arteriala, inflamatii.

  • RIZOMII DE TURMERIC (Curcuminul) (20 mg)  - un antiinflamator extrem de puternic, care actioneaza la nivel molecular prin efectul de inhibare a productiei de citokine. Aceasta calitate il face un foarte bun luptator in: infectii virale, astm bronsic, boli inflamatorii si autoimune.

Ai grija de sanatatea ta si daca vrei, afla mai multe aici:
 
LASA UN COMENTARIU

Toate comentariile sunt verificate inainte de a fi aprobate.


INAPOI SUS