• +40753 17 17 17
  • LIVRARE 24-48 ORE

Chiar și-a făcut treaba!” – Gina Pistol despre beneficiile Dr. Joy

Stresul și anxietatea afectează pe toată lumea, pe fiecare om care se confrunta cu grijile cotidiene, dar si pe cei din lumina reflectoarelor, care sunt supusi pe langa orele de filmare la presiunea mentinerii standardelor de imagine si etalon pt publicul care ii urmareste.

Mult-indragita prezentatoare TV, Gina Pistol, recunoscuta pentru sinceritatea asumata cu care isi impartaseste in online experientele fanilor ei, a mărturisit in una din postarile ei dinainte de nastere, cum stresul o poate afecta în timpul perioadelor de filmare :
“Atunci când trec printr-o perioadă solicitantă, atât din punct vedere fizic, cât și psihic, fac niște atacuri de panică destul de urâte”.

Tot vedeta ne-a impartasit cum a depasit inainte de sarcina aceste provocari din timpul filmărilor lungi și solicitante de la emisiunile Chefi la Cuțite și Asia Express cu ajutorul produsului nostru, Dr. Joy.

Dr. Joy este produsul ideal pentru combaterea stresului și anxietatatii, precum și a simptomelor depresiei ușoare sau atacurilor de panică. Printre impresiile Ginei referitoare la Dr. Joy, in postarile de pe contul ei de Instagram aflam ca:

“Dacă nu era Dr. Joy, nu știu dacă rezistam. Eu l-am folosit pe toată perioada filmărilor, atât pentru Chefi, cât și pentru Asia Express. Suplimentul acesta [Dr. Joy] m-a ajutat foarte mult! Chiar și-a făcut treaba!”.

Beneficiile Dr. Joy?

Dr. Joy acționează ca suport în sinteza serotoninei („substanța fericirii”) combate și ameliorează:

• Stresul
• Anxietatea
• Simptomele depresiei ușoare
• Atacuri de panică
• Insomnia

Incearca să treci și tu peste perioadele solicitante. Regăsește-ți echilibrul cu Dr. Joy! Poti vedea rezultate de la prima capsula sau pe parcursul tratamentului care tine intre 1 si 3 luni, cu satisfactii pe masura!
Ocupa-te de zambetul tau si starea ta zilnica de BINE!

LASA UN COMENTARIU

Toate comentariile sunt verificate inainte de a fi aprobate.


INAPOI SUS