• +40753 17 17 17
  • LIVRARE 24-48 ORE

Smiley: " De cand il iau in fiecare zi, nici raceala nu se mai leaga de mine"

 In cea mai tulburata dintre perioade, fiecare din noi cauta sa-si securizeze pe cat se poate imunitatea.
     Suntem, prin natura activitatii de zi cu zi , expusi la oameni asupra caror anturaje si contacte nu avem mereu control si in dorinta de a ramane oameni echilibrati, cu un ritm social adaptat vremurilor, dar totusi in limitele normalului, singura solutie care ne ramane este sa ne asiguram ca avem un organism apt sa lupte contra bolilor.
     Smiley, un artist pe cat de popular pe atat de selectiv in alegeri, ne impartaseste un feedback onest referitor la cum si-a pregatit sistemul imunitar pt iarna, pe una din retelele sale de socializare!  "De cand il iau, in fiecare zi, nici raceala nu se mai leaga de mine" ne impartaseste vedeta, facand referire la Dr. Immunity,  un produs complex pentru imunitate. 
1. De ce este Dr.Immunity produsul PREFERAT de atatea vedete dar si de fiecare om care ajunge sa il consume in ultima vreme?
-O singura capsula in loc de 8                 USOR DE ADMINISTRAT
-O singura doza pe zi                               USOR DE ORGANIZAT
-O singura cutie/luna                                USOR DE ACHIZITIONAT
2. De ce este un produs de care fiecare om are nevoie?
-Formula UNICA cu actiune pe tot aparatul respirator :antioxidant+antiinfectios+imunostimulator+antiinflamator+antibiotic natural+antitusiv+expectorant+antiseptic
-8 ingrediente cu concentratii puternice: Quercitina 200mg, Vit C 1000mg, Vit D 2000 mg, Zn 10mg, Curcumin 20 mg, Astragalus 20mg, Oregano 20mg, Cimbrisor 20mg
-Raspuns Imunitar IMEDIAT 
In urma sondajelor efectuate in piata, s-a ajuns la concluzia ca, fie: 
-se consuma prea multe pastile ca oamenii sa isi ia ce are nevoie sistemul imunitar
-se consuma diferite formule care nu acopera prin ingredientele lor tot spectrul vizat 
-se consuma diferite formule care desi au ingrediente cu spectru larg e actiune, au concentratii prea mici ale acestora ca sa obtina un scut real in fata bolii.
Aceasta concluzie a dus la conceperea unei formule menite sa serveasca si sa bifeze toate aceste nevoi, astfel incat, "nici raceala sa nu se mai atinga" de ei, vorba lui Smiley.
LASA UN COMENTARIU

Toate comentariile sunt verificate inainte de a fi aprobate.


INAPOI SUS