• +40753 17 17 17
  • LIVRARE 24-48 ORE

Oana Roman: "Nu m-am asteptat sa primesc de la voi atatea mesaje"

Despre atacurile de panica si starile de anxietate, auzim vorbindu-se tot mai des, insa nu sunt multe persoane publice care sa povesteasca direct experienta lor personala legata de acest subiect.

Despre Oana Roman si traiectul ei stim de la faza " absolventa-sefa de promotie a Universitatii de Comunicare Celsa din Sorbona si fiica ex-premierului, Petre Roman" pana la parcursul pe care si l-a construit prin stradanie proprie ca PR sau gazda a emisiunilor TV "Drept la Tinta" si "Star Salvator"  cai si a emisiunii "OanaPunctRoman" pe site-ul revistei VIVA.

Oana ne-a obisnuit de multi ani, cu stilul ei de om educat, totodata direct si sincer, care indiferent de alegerile si deciziile ei, a impartasit consecintele acestora, fie ele bune sau mai putin bune, urmaritorilor ei, in cel mai asumat mod.

  Tocmai din acest motiv, cand Oana a ales sa incerce Dr.Joy, am asteptat cu mare interes feedbackul ei. Faptul ca nu doar a fost multumita ci a si recomandat intregii ei comunitati acest produs, spune multe despre nivelul de satisfactie in urma consumului regulat de Dr.Joy. 

Vedete sau nu, oamenii tind in prima faza sa ignore starile de: anxietate,panica, stres, suprasolicitare crezand ca daca le ignora trec sau si mai rau, dupa o vreme la accepta ca pe o normalitate, sau parte din personalitatea lor, cand de fapt, toate aceste stari pot degenera in afectiuni mult mai grave care pot marca tot restul vietii lor si celor dragi.

 Dr.Joy vine catre piata larga cu o formula unica si echilibrata, menita sa inlature aceste stari de agitatie si disconfort psihic, inlocuindu-le printr-un proces natural de stimulare a productiei de serotonina cu o stare generala de bine, fara a afecta energia, focusul si dinamica de zi cu zi cum ar face-o o pastila cu efect calmogen.

 

Ce este Dr.JOY?

 

Dr. Joy este un precursor natural de serotonina ( 5 HTP) imbunatatie cu B6, lactat de MG si Vit C (pentru sinteza), care:

 

Dr. Joy este un supliment alimentar natural care te ajuta: 

– Sa depasesti perioadele de suprasolicitare

– Combate stresul, oboseala cronica si epuizarea

– Recomandat in stari de anxietate si atacuri de panica

– Amelioreaza simptomele depresiei usoare

– Imbunatateste calitatea somnului

 

Cum se administreaza Dr.JOY?

In functie de recomandarea specialistului sau in lipsa acesteia in functie de: nevoie, nivelul simptomatologiei (cu mentiunea ca daca constatatio simptomatologie accentuata trebuie sa va adresati specialistului) sau de raspunsul organismului la consum se pot administra: 1,2 sau 3 capsule pe zi.

Pentru a va putea stabili consumul ideal  puteti incepe cu o pastila si in functie de cum simtiti ca aveti nevoie sa 

plusati, puteti creste la 2 sau 3/zi.

Nu se depaseste doza recomandata pentru consumul zilnic. 

Se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj!

 

Care sunt beneficiile Dr.Joy?  

– Instaleaza STAREA DE BINE, studiile clinice au descoperit că suplimentarea nivelului de serotonină imbunatateste: starea de spirit,  empatia, creativitatea, oferind o mai bună reacție la stres și control al emoțiilor negative, plusata de energie, optimism si beatitudine. Mai exact sustine echilibrul psihic si emotional, fiind un puternic adjuvant in tratatarea simptomelor de anxietate sau stari depresive, fara a induce sedare sau letargie.

– Creste STIMA DE SINE, aportul de serotonina imbunatateste: timpul de reacție, atenția, memoria si capacitatea de invatare, având efecte direct benefice asupra sigurantei de sine, calibrarii si respectului fata de propria persoana.

 – Sustine mentinerea SILUETEI, este demonstrat faptul serotonina este un inhibitor puternic al apetitului  si ca 5-HTP inlatura “nevoia” de carbohidrati si grasimi, aparuta in perioadele cu nivel de stres ridicat, stimuland aparitia senzatiei de satietate.

 – Stimuleaza instalarea unui SOMN REGENERATIV, reducerea insomniile, somnul agitat, starile de oboseala cronica si extenuarea. Un somn cu adevarat odihnitor si profund sta la baza regenerarii celulare si este un bilet sigur catre o noua zi startata in forta, cu un maxim de stare de bine. Este “cheia” zilelor incepute BINE.

 – Imbunatateste calitatea VIETII SEXUALE prin intensificarea simturilor, senzatiilor de placere si a orgasmelor.

 – Dezvolta abilitatea de a stabili RELATII SOCIALE PLACUTE cu cei din jur, viata sociala joaca un rol extrem de important si este direct influentata de starea noastra de moment, nivelul sigurantei de sine si prezenta sau absenta anxietatii. Mai mult, persoane cu probleme de integrare in mediu in antecedent, devin joviale, sociabile, placute.

 

De starea TA de bine esti responsabil chiar TU! 

LASA UN COMENTARIU

Toate comentariile sunt verificate inainte de a fi aprobate.


INAPOI SUS