• +40753 17 17 17
  • LIVRARE 24-48 ORE

Interviu: Fii Bine cu tine! Ep. 1

 

 Calitatea vietii noastre este data de o serie de parametrii generali dar si unii care difera de la o persoana la alta insa, daca e sa vorbim despre aspecte subiective,  precum gradul de satisfacție față de viața noastra, potențialul de dezvoltare, calitatea relatiilor sociale, sănătatea mentală. Multi identifica starea de bine in functie de absenta problemelor sau a riscurilor. Aspectul fizic, are un aport extrem de important in starea noastra de bine, avand in vedere ca, pe langa sanatate, ne creioneaza increderea in propria persoana, atitudinea relaxata in interactiune si ne scuteste de posibile frustrari izvorate din disconfortul creat de kg in plus.

 Dr.Slim, a aparut pe piata in ideea in care acest exces de kg afecteaza mult mai mult decat aspectul exterior, alterand calitatea vietii in sine.

Pentru o discutie cat mai obiectiva referitoare la efectele kg in plus dar mai ales la beneficiile schimbarii situatiei in bine, am ales sa incepem seria de interviuri “Fii bine cu tine insuti” cu o doamna care a ales sa regleze acest aspect pe cale chirurgicala, avand in vedere ca vom face mereu referire DOAR la metode sigure si agreate medical, Dr. Slim fiind astfel conceput, fiind deasemenea si accesibil unui nr. mai mare de persoane, care nu isi permit sau se tem de o operatie.

Iata, asadar cateva ganduri ale minunatului traiect al Andrei Gardareanu, care ne impartaseste din “casa sufletului si gandurilor” sale importanta unei astfel de schimbari!

 

 

1. Andra, spune-ne cateva cuvinte despre tine! (cine esti, cu ce te ocupi, ce te defineste ca om)

 

Hello! Sunt Andra, am 35 de ani, imediat 36, sunt un om vesel, implicat, dedicat, iubitor, pasional, uneori, punctualitatea și răbdarea nu sunt punctele mele forte, dar lucrez la partea asta. Simțul umorului mi se zice cel mai des că îl am foarte dezvoltat. Sunt mamica full time pentru Olivia, 7 ani si Andi 1 an si jumatate. Cât despre profesie, odată încheiată perioada mămiciției full time nu știu exact ce voi face, dar sunt deschisă la nou și voi explora la momentul respectiv.

 

 

2. Care sunt coordonatele starii tale de bine? 

(aici imi spui care sunt aspectele din viata ta care daca sunt “bine”..tu esti bine)

 

Evident, în primul rând, dacă sunt bine copiii, familia, prietenii, sunt și eu bine. Apoi, la starea de bine de zi cu zi, sunt lucruri mărunte, banale, dar care ajută toate, la un loc adunate. O haină care pică atât de bine, în sfârșit, pe mine, o oră de sport, mai nou, o ieșire cu prietenele mele. O chestie care îmi plăcea și înainte s o fac, era sa fac poze. Ei bine, acum ador să fac asta! 

De când am slăbit, nu mai văd atât de multe umbre în jurul meu. Dacă înainte mă îmbufnam din nimicuri, acum le acord cumva a doua șansă sau nu bag în seamă. Mă legam de chestii neimportante pentru mine ca să am motive să nu ies, să amân, să mă supăr... și totul pleca de la felul cum arătam. 

 

3. Cat ai slabit si in cat timp?

 

Am slăbit 43 de kg în 8 luni, aproape. (106 kg octombrie 2021 - 63 kg iunie 2022) 

 

4. Ce anume te-a determinat sa faci o schimbare majora in felul in care arati? Cum s-a produs declicul(momentul in care ai stiut ca vei incepe sa faci ceva in acest sens)?

 

În ultimii ani, nu am mai avut grijă deloc ce mănânc, cât sau la ce ora. Și asta s a văzut, s au tot adunat kg, plus cele 2 sarcini... pot să zic cu sinceritate că niciodată nu m am simțit bine cu mine, așa cum eram. Deși mereu primeam complimente, mai ales de la femei, că sunt frumoasă, cocheta, etc., mie mi lipsea, cu toate astea, ceva. După ce am planificat concediul de anul trecut, a început puțin să mă ia panica. Vara era mereu, perioada cea mai grea, din cauza căldurilor și a hainelor... și atunci am zis gata, voi face ceva în privința asta. M am dus în vacanță cumva încrezătoare, știind că la anul sigur voi fi alt om. Am ales să fac operatia, știam că nu am cum sa dau greș, știam toate etapele ei, având în jurul meu multe persoane care au făcut asta și, le știam, totodată și parcursul. Și am făcut o. Nu regret o clipă! Acum, abia aștept vacanta de vară, să mă pot bucura de noua EU, să aleg cu copiii pe plajă, să nu mi fie rușine să rămân in costumul de baie...

 

5. Cat de important este pt o femeie aspectul exterior? Cum afecteaza acest aspect “binele” interior? (poti spune cum arata o zi in viata ta -ca stari- cand nu erai pe deplin multumita de tine vs o zi acum! S a schimbat ceva ? -tonus, interactiune, ritualuri)

 

Pentru mine, e important. Dar nu cel mai important. Cred că dacă ești bine pe interior, n ai cum sa fii altfel pe exterior. Atâta timp cât ai încredere în tine, totul e ok, n are cum sa fie altfel. Aspectul exterior este prima impresie pe care o lași celorlalți. Înainte, la interviuri sau la întâlniri cu oameni noi, mereu ma simțeam stingherita. Aveam asa o doza de pesimism în mine, că sigur voi fi privita în nu știu ce fel, sau că sigur voi gafa, sau ca nu voi reuși sa duc la bun sfârșit ceva. Acum, parca sunt pregătită de orice, oricând. Ies mereu pe ușă cu nerăbdare să cunosc oameni noi, să fac chestii pe care, poate, nu le am mai făcut... nu știu, sunt mai deschisa la orice acum. Nu ma mai tem de vor zice ceilalți, pentru că știu că arăt bine, ma prezint bine și ca totul va fi bine. 

Am început să fac sport, de vreo lună, lucru care ma energizează și mai mult. Pentru că vreau să fiu, zi de zi, cea mai bună varianta a mea. Și vreau sa arat asta lumii întregi. 

 

6. Ce ai spune unei prietene bune care ar fi in ipostaza de a face i schimbare similara?

 

Oh, i as spune sa nu stea pe gânduri o clipă! O schimbare în bine, la momentul potrivit, îți schimba viața. Cu totul. Eu mă simt alt om. Parcă am întinerit, am o energie și cu chef de viață pe care uitasem că le am avut vreodată. Mă uit în oglindă cu drag la mine acum, nu mai simt neîncrederea cum că nu aș putea face un lucru, pornesc din start cu ideea ca măcar încerc! E... doar de bine! Promit! 

 

LASA UN COMENTARIU

Toate comentariile sunt verificate inainte de a fi aprobate.


INAPOI SUS